dot.gif

Znakomstva Atlanta

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Benford

Hello


Benford, 55 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Sing dadi rondho

Administrator

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Tyassinkreal

Aku wong man, 56 , golek wong woman tekan 20 Tinuju 60


Tyassinkreal, 56 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Pengacara

Wong asli Amerika

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae United States Timiala

I am Mr. Calvin Stone im looking for a woman who is experieced about life to have relationship with.


Timiala, 46 , Georgia, United States

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Dokter

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae United States John76

Aku wong man, 40 , golek wong woman tekan 31 Tinuju 40


John76, 40 , Georgia, United States

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Menejer

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae United States Jorman26

intelligent addictions???


Jorman26, 36 , Georgia, United States

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Administrator

Latin / Hispanik

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Reggie

I am sincere for marriage, are you?


Reggie, 61 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Menejer

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Troy

Aku wong man, 50 , golek wong woman tekan 31 Tinuju 55


Troy, 50 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Tukang adol

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae United States Liudas

Esu neblogas vyrukas. Ieskau grazi, linksma, protinga moteris.


Liudas, 65 , Georgia, United States

hubungan jenis: Opo wae

Pisah / cerai

Konsultan

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Damilare

need real woman for love


Damilare, 40 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan United States Joseph973

Aku wong man, 44 , golek wong woman tekan 27 Tinuju 49


Joseph973, 44 , Georgia, United States

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane




Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки.
Dating Affiliates